Hesap Silme
CoffeeMeet hesabını ve verilerini nasıl silersin.
Uygulamadan (anında)
- CoffeeMeet’i aç → Profil → sağ üstteki ayarlar → Hesap → Hesabı sil.
- Onayladığında hesabın hemen ve kalıcı olarak silinir; geri alınamaz.
- Aktif bir Plus / Pro aboneliğin varsa onu App Store veya Google Play hesap ayarlarından ayrıca iptal et. Hesabı silmek aboneliği iptal etmez.
Uygulamaya giremiyorsan (e-postayla)
CoffeeMeet’e giriş yaptığın Apple veya Google hesabının e-posta adresinden sostechlabs@gmail.com adresine "Hesabımı silin" konulu bir e-posta gönder. Kimliğini doğruladıktan sonra hesabını en geç 30 gün içinde sileriz ve sana haber veririz.
Neler silinir
- Profilin (ad, yaş, cinsiyet, biyografi), fotoğrafların, tercihlerin ve onay kayıtların
- Check-in’lerin, gittiğin kafeler listesi, içecek geçmişin, kafe puanların ve yorumların (kafelerin ortalama puanından da düşülür)
- Beğenilerin, eşleşmelerin ve mesajların
- Bildirim anahtarların ve engelleme listen
Neler bir süre saklanır
- Senin yaptığın ya da senin hakkında yapılan şikayetler ve bunlara eklenen mesaj kanıtları; güvenlik ve olası hukuki süreçler için en fazla 2 yıl. Bu kayıtlar artık hesabınla bağlantılı değildir.
- Yasal olarak saklamamız gereken kayıtlar (varsa), ilgili süre boyunca.
- Satın alma kayıtları App Store / Google Play ve RevenueCat tarafında, onların politikalarına göre tutulur.
Son güncelleme: 2026-10-04
Son güncelleme: 2026-10-04